Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Kasım 2021 11:28

Cezaevinden çıktı, hırsızlık yaparken yakalandı

Eskişehir’de kısa süre öce cezaevinden tahliye olan bir kişi, elektrik trafosunda hırsızlık yaparken yakalandı.

Cezaevinden çıktı, hırsızlık yaparken yakalandı
Eskişehir,,Hırsız,,Cezaevi,

Eskişehir’de bir trafo da hırsızlık yapıldığına dair jandarma ekiplerine ihbar yapıldı. İhbar üzerinde olay yerine giden ekipler, şüpheliyi suçüstü yakaladı.

FULL EKİPMANLA GİTMİŞ

Hırsızlık amacıyla kullanılan demir kesme makası ve civata sökme anahtarı ile olay yerinde suçüstü yakalanan B.P. isimli şüphelinin trafo merkezinden 19 adet bakır topraklama kablosu bağlantı parçası ile içeriğinde bakır olan birçok malzemeyi kesmek ve sökmek suretiyle çaldığı tespit edildi. Çalınan malzemeler, muhafaza altına alındı.

Cezaevinden çıktı, hırsızlık yaparken yakalandı

SERBEST BIRAKILDI

Çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu ve cezaevinden yeni tahliye olduğu tespit edilen B.P., ‘Hırsızlık’ suçundan gözaltına alındı. Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan şüpheli, “Kamu Kurumundan Hırsızlık” suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheli B.P., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...