Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2018 09:57

Cezaevinden kaçtı, dehşeti yaşattı

İzmir'de tutulduğu cezaevinden kaçarak Bursa'ya gelen şüpheli, dini nikahıyla birlikte yaşadığı kadını kendisini aldattığı şüphesiyle bıçakla yaralayıp rehin aldıktan üç saat sonra ikna edilebildi.

Cezaevinden kaçtı, dehşeti yaşattı
İZMİR,dehşet,bıçaklı saldırı,dini nikah

Alınan bilgiye göre, "yaralama" suçundan İzmir Açık Cezaevinde tutuklu  bulunan Tarık D. (40), dini nikahıyla birlikte yaşadığı İclal G'nin (36)  kendisini aldattığından şüphelendi. Bunun üzerine firar eden Tarık D, Bursa  merkez Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesi Karıncadere Sokağı'nda İclal G'nin  yaşadığı eve geldi. Tarık D'nin evin önünde İclal G'yi bıçakladığını gören komşular durumu  polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polislere teslim olmayan  Tarık D, rehin aldığı yaralı kadını sürükleyerek eve soktu.

Özel harekatçılar evi sardı
Bir türlü ikna edilemeyen Tarık D. için bölgeye özel harekat ekipleri  ve zırhlı araç sevk edildi. Özel harekatçılar evi ablukaya alarak beklemeye  başladı, çevik kuvvet ekipleri de sokakta önlem aldı. Müzakereci polislerin yaklaşık üç saat süren çabası sonucu ikna edilen  Tarık D, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Vücudunun birçok yerinde bıçak yarası bulunan ve kan kaybeden İclal G.  ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı  olarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tarık D. ile İclal G'nin çocukları olduğu öğrenilen ve olay sırasında evde uyuyan 9 aylık Efe bebek de polis ekiplerince teslim alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...