Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2015 20:53

CHP eski il başkanı HDP’ye geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Eski İl Başkanı ve 25. Dönem CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Av. Bilal Doğan ve yakınları, CHP'den istifa ederek, Hakların Demokrasi Partisi'ne (HDP) geçti.

CHP eski il başkanı HDP’ye geçti
chp, hdp,

Karapınar Mahallesi Koşu Parkı önünde yakınları ve sevenleriyle bir araya gelen CHP Adıyaman Eski İl Başkanı ve 25. Dönem CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Av. Bilal Doğan, HDP Adıyaman Seçim bürosu kadar yürüdü. Yürüyüşte Abdullah Öcalan ve HDP ile ilgili sloganlar atıldı. Burada önünde büyük bir kalabalıkla karşılanan Doğan, HDP'lilerden yoğun ilgi gördü. Doğan ve beraberindekilere, HDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, HDP Adıyaman İl Eş Başkanlarından Mehmet Ali Alataş, Fahriye Akbaba tarafından HDP rozetleri takıldı.

Doğan ve beraberindekilere takılan rozetler sonrasında bir konuşma yapan HDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, Doğan ve beraberindekileri HDP'den görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Birtane, seçim çalışmalarında el ele vererek büyük çabalar sarf edeceklerini ifade ederek, Doğan ve beraberindekilere yaptıkları katılımdan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra konuşan CHP Adıyaman Eski İl Başkanı ve 25. Dönem Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Av. Bilal Doğan ise, HDP'de olmanın sevincini ve gururunu yaşadığını belirterek HDP'nin daha güzel ve daha iyi bir yere gelip iktidar olması için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf edeceklerini ve yoğun çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...