Tgrt Haber
12 Kasım 2014 17:23

CHP MYK Toplantısı sona erdi

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

CHP MYK Toplantısı sona erdi
chp, myk, Partiler Haberleri,

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki toplantı, yaklaşık dört saat sürdü.

Sonrasında açıklama yapılmayan toplantıda, güncel konuların yanı sıra ilki geçen haftasonu Ankara'da yapılan "Bölge Toplantıları"nın görüşüldüğü belirtildi.

Hızlı şekilde tamamlanması düşünülen toplantılardan ikincisinin cumartesi günü Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Giresun'da yapılacağı ifade edildi. Üçüncü toplantı ise pazar günü Eskişehir'de gerçekleştirilecek.

Toplam dokuz tane yapılması planlanan bölge toplantıları haftaya düzenlenecek Erzurum ve Antalya toplantılarıyla devam edecek.

İl ve ilçe kongreleri

Öte yandan, istifalarla boşalan il ve ilçe örgütlerinde olağanüstü kongre süreci de devam ediyor.

CHP'de bugüne kadar 145 il ve ilçede kongre yapıldığı belirtilirken, aralık ayı sonuna kadar olağanüstü kongre sürecinin tamamlanacağı kaydedildi.

Bu arada, MYK toplantısında Kılıçdaroğlu'nun, başta Türkmenler olmak üzere Irak'ta yaşayan zor durumdaki insanlara parti olarak yaptıkları insani yardımların sürdürülmesi talimatını verdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...