Tgrt Haber
08 May 2021 08:38

CHP’de tecavüz iddiası ortalığı karıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl başkanı Enver kiraz, partisinin kale ilçe başkanıyla ilgili ortaya atılan tecavüz iddiaları üzerine ilçe başkanının partiyle ilişkisinin kesildiğini açıkladı.

CHP’de tecavüz iddiası ortalığı karıştırdı
CGP,,malatya,,süleyman karabulut,,taciz,

Tecavüz iddiası ortalığı karıştırdı. CHP Malatya Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut’un partiyle ilişkisi kesildi.

TACİZ İDDİASI CHP’DE ACİL TOPLANTI
Geçtiğimiz gün televizyon programına katılan bir kişi, Cumhuriyet Halk Partisi Kale İlçe Başkanlığı görevini yürüten Süleyman Karabulut’un 2018 yılında 16 yaşında olan eşine tecavüz ettiğini iddia etti. Ortaya atılan bu iddia sonrası CHP’de acil toplantı yapıldı. CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut hakkında karar verildi. Açıklama CHP Malatya İl başkanı Enver Kiraz tarafından duyuruldu.

"DERHAL GEREĞİNİ YAPTIK"
Örgüt olarak derhal gereğini yaptık diyen Kiraz, “Bu kişiyle ilgili disiplin soruşturmasını başlattık. Üyeliğini askıya aldık ama, disiplin soruşturması da başlattık ileride yaşanılacak bir durum karşısında tekrar olumsuz durum karşısında geri dönüşü mümkün olmasın diye” konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...