Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2014 15:51

CHP'den Nejat İşler'e ziyaret

CHP genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu, hastanede tedavi gören oyuncu Nejat İşler'e "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

CHP'den Nejat İşler'e ziyaret
CHP'den Nejat İşler'e ziyaret, gürsel tekin, sezgin tanrıkulu,

CHP genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu, hastanede tedavi gören oyuncu Nejat İşler'e "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Tekin ve Tanrıkulu, Acıbadem Maslak Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nejat İşler'i ziyaretlerinde, yakınlarından ve Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'dan bilgi aldı. Gürsel Tekin, yaklaşık yarım saat kaldıkları hastaneden ayrılırken, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nejat İşler'in sağlık durumuna dair doktorlardan bilgi aldıklarını söyledi. Nejat İşler'in sağlık durumunun iyiye gittiğinin ifade edildiğini aktaran Tekin, "Bugün daha iyi. İnşallah önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıkarılabilecek duruma gelmiş. Tüm sevenlerine buradan bu müjdeyi vermek istiyorum" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...