Tgrt Haber
08 Mart 2020 04:24

CHP'li Başkan'dan skandal sözler!

Çanakkale Belediye Meclisine HDP seçim barajını geçtiğinde vatandaşa pilav dağıtan CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın skandal sözleri damgasını vurdu.

CHP'li Başkan'dan skandal sözler!
chp,terör,haberler

Gökhan “Esad bizi teröre destek verdiğimiz için vuruyor” dedi. Meclis üyelerinden biri Esad ve Rusya’nın harekâtını destekleyen Gökhan’a “Terör odaklarını bertaraf edip sınırlarımızı korumak için Suriye’de varız. Güçlendirilmiş savunmamızla birlikte çok başarılı bir harekât yapıyoruz. Bunu da emperyalist güçlerin aldığı tavırlardan anlıyoruz. Bakış açınızı değiştirmenizi talep ediyorum” ifadelerini kullandı. Esad ve Rusya’yı savunup Türkiye’yi suçlayan Gökhan ise “Orada terör örgütüne karşı savaşılmıyor. Orada terör örgütleri destekleniyor. Çünkü Rusya ve Esad o terör örgütlerine karşı mücadele ediyor ve onun için bizi vuruyorlar. Bulunduğumuz yerde YPG PKK yok” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...