Tgrt Haber
07 Haziran 2022 16:54 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 17:00

CHP’li belediye başkanı makamında saldırıya uğradı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan makam odasında saldırıya uğradı. Başkan Arslan’ın burnunun kırıldığı öğrenilirken saldırgan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
CHP’li belediye başkanı makamında saldırıya uğradı
edremit,belediye başkanı,saldırı

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, makamında kabul ettiği vatandaş M.T.’nin isteklerini dinlemeye başladı. Başkan ile vatandaş arasındaki konuşma bir anda tartışmaya dönerken M.T. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a kafa atarak saldırdı.

BELEDİYE BAŞKANININ BURNU KIRILDI

Saldırı etraftakilerin müdahalesi ile sonlanırken başkan Selman Hasan Arslan hemen Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan muayenesinde burnunun kırıldığı ve yüzünün çeşitli yerlerinde ezikler ve yaralanmalar olduğu öğrenildi. Başkan Selman Hasan Arslan’ın yarın kırık burnu için bir operasyon geçireceği bildirildi. Hastanesinden Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Başkan Arslan burada ifade vererek M.T. hakkında şikayetçi oldu. M.T. ise olay sonrasında gözaltına alındı.

BAŞKAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Selman Hasan Aslan, "Görevimiz gereği bir saldırıya uğradık makamımızda. Beş arkadaşımız ile birlikte iken. Böyle bir saldırıya uğradık. Kınıyoruz. Gerekli yasal işlemleri başlattık. Sağ olsunlar sayın valimize, sayın kaymakamımıza, emniyet müdürümüze tüm devletimiz bu işe sahiplendi. Gerekli işlemler yapıldı. Bildiğim kadarıyla sanık gözaltına alındı. Hukuki işlemleri devam ediyor. Şikayetçiyiz, bu saldırı Hasan Arslan'ın şahsına değil, Edremit haklına makamda yapılmış bir saldırıdır. Bununla ilgili gerekli işlemleri yapıyoruz. Şikayetimizi yaptık. İfademizi verdik. Raporumuzu aldık. Burnuma bir kafa darbesi aldım, az da olsa bir kırık da var. Yarın bir operasyon da geçireceğim” dedi.

CHP’li belediye başkanı makamında saldırıya uğradı

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...