Tgrt Haber
01 Haziran 2021 12:18

CHP’li Özgür Özel’den Bakan Varank’a sürpriz telefon

Türkiye'de yerli aşı için çalışmalar son sürat devam ediyor. Bu kapsamda yerli aşının üçüncü fazının ağustos ayında başlaması planlanıyor. Bunun içinde vatandaşlara aşıya gönüllü olun çağrısı yapılıyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı arayarak gönüllülük çağrısına destek vereceğini söyledi.

CHP’li Özgür Özel’den Bakan Varank’a sürpriz telefon
özgür özel,,mustafa varank,

Yerli aşı için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vatandaşlara "gönüllü olun" çağrısı yaptı. Bakan Varank’ın çağrısına destek CHP’li Özgür Özel'den geldi.

Yerli aşının üçüncü fazının ağustos ayında başlaması planlanıyor. Bunun içinde aşıya gönüllüler aranıyor. Bu kapsamda doktorlar ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank her fırsatta vatandaşları aşı için gönüllü olmaya davet ediyor.

ÖZEL'DEN VARANK'A SÜRPRİZ TELEFON

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bakan Varank'ı arayarak “Aşının üçüncü fazı için gönüllüler aradığınıza yönelik çağrınızı ben de sosyal medya hesabımdan paylaştım. Ayrıca gönüllü arama afişlerinin CHP binalarına asılması için de girişimlerde bulunacağım” diyerek aşı için gönüllülük çağrısına destek vereceğini söyledi.

ÖZEL'DEN VARANK'A AŞI DESTEĞİ

Özel, ayrıca “Yerli aşı çıktıktan sonra bu aşıyı tercih edeceğim. Ailemin ve sevdiklerimin de yerli aşı yaptırmalarını isteyeceğim. Şimdiden söz veriyorum” diyerek Bakan Varank'a yerli aşıda kendisinin de gönüllü olmaya hazır olduğunu belirtti.

Bakan Varank da CHP’li Özel'e destekleri için teşekkürlerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...