Tgrt Haber
28 Haziran 2021 23:47

CHP’li Öztrak: YKS’de sorular Katarlılar için mi zor soruldu

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında yalanlanan “Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildi” iddiasını ilginç sözler ile sürdürdü.

CHP’li Öztrak: YKS’de sorular Katarlılar için mi zor soruldu
CHP Sözcüsü Faik Öztrak

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ve milyonlarca öğrencinin ter döktüğü YKS sınavı öncesinde “Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildi”  iddiası kamuoyunu meşgul etti. Kısa süre sonra yapılan açıklama ile bu iddianın doğru olmadığı açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildiği" iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Evet, dünkü yalanı dolayısıyla ilgili kuruluş 27 saat sonra özür diledi. Peki ya şimdi bu yalanın peşinden gidip de sınav öncesi gençlerimizi provoke etmeye çalışan muhalefet mensupları ne yapacak? Tabii ki kafalarını kuma gömecekler. Onları gençlerimize havale ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

ÖZTRAK YALANLANAN İDDİAYA CEVAP VERDİ

CHP Sözcüsü Öztrak partisinin MYK toplantısı sonrasında yaptığı basın açıklaması yaptı. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yalanlanan "Katarlılara sınavsız tıp eğitimi verilecek" iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada Öztrak, "YKS soruları duyduğumuza göre zordu. Acaba kontenjanları boş bırakarak Katarlılara yer mi açmaya çalışılıyor?" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...