Tgrt Haber
25 Haziran 2016 11:30

Çilem Doğan, HDP'lilerin ziyaretinden rahatsız oldu

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın ziyaret ettiği Çilem Doğan, 'Bizim terör örgütleriyle bağını koparmayan kişilerle işimiz olmaz' dedi.

Çilem Doğan, HDP'lilerin ziyaretinden rahatsız oldu
hdp, çilem doğan,

Adana'da, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl ceza alan, karar temyiz edildikten ve itirazlardan sonra hakkında kefaletle serbest bırakılma kararı verilen Çilem Doğan'ı, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ziyaret etmişti. Star'a konuşan Çilem Doğan, bu ziyaretin kendilerini rahatsız ettiğini söyledi;

"KAPIMIZIN ÖNÜNDEN GEÇEMEZLER"

"Benim ve ailemin siyasetle ilgimiz yok. Bunun magazin köşesi olarak kullanılması beni çok huzursuz etti. Evimize tanıdık tanımadık onlarca kişi geldi. Onlar haberimiz olmadan gelmişler. Ziyarete gelen onlarca kişiden biriydi. Beni siyasi amaçla kullanmaları hoşumuza gitmedi. Çok üzüldüm. Bilseydim o fotoğrafı vermezdim. Bizim terör örgütleriyle bağını koparmayan kişilerle işimiz olmaz. Siyasi malzeme yaptılar. Mücadeleme zarar verdiler. Bundan sonra onlar kapımızın önünden bile geçemezler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...