Tgrt Haber
12 Haziran 2014 16:23

Cinayet hükümlüsü kaçırılmak istendi

Tedavisi için Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen cinayet hükümlüsü, silahlı kişiler tarafından kaçırılmak istendi.

Cinayet hükümlüsü kaçırılmak istendi
kartal, cinayet zanlısı, hükümlü, kaçırılma girişimi, hastane

Tedavisi için Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen cinayet hükümlüsü, silahlı kişiler tarafından kaçırılmak istendi. Alınan bilgiye göre, "adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldığı öğrenilen Erol A, tedavi edilmek üzere Kartal Cezaevi'nden ring aracıyla hastaneye getirildi. Erol A, ring aracından indirildiği sırada yanındaki görevliler, kimlikleri henüz belirlenemeyen 3-4 kişi tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışıldı. Yaşanan arbede sırasında askerler mahkumun üzerine kapandı. Bu kişilerin silah kullanması üzerine jandarma da havaya ateş açtı. Bunun üzerine bu kişiler, amaçlarına ulaşamadan, kendilerini bekleyen araçla olay yerinden kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, ring aracına iki mermi isabet ettiği görüldü. Erol A, başka bir ring aracıyla Kartal Cezaevi'ne götürüldü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...