Tgrt Haber
30 Nisan 2014 21:03

Cinayeti aydınlatan detay ortaya böyle çıktı

Aydın'da 2012 yılında boğazı kesilerek öldürülen şahsın katil zanlısı, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan beden eğitimi öğretmeni çıktı.

Cinayeti aydınlatan detay ortaya böyle çıktı
aydın, cinayet, Polisiye vakalar haberleri, Polisiye vakalar,

Aydın merkez Efeler ilçesi Baltaköy Mahallesi'nde 26 Kasım 2012 günü meydana gelen olayda, Aydın İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan, evli, biri kız 2 çocuk babası Emin Cihan (57), sulama kanalının yanında kapıları açık duran aracının kenarında boğazından kesilmiş ve başından kurşunla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Cihan'ın telefon görüşmeleri ve ailesinin alınan ifadeleri doğrultusunda jandarma, cinayet zanlısı olarak Germencik ilçesinde görev yapan beden eğitimi öğretmeni H.Ö'yü (43) olaydan 6 saat sonra yakaladı. Suçlamaları kabul etmeyen H.Ö., delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı. Gözaltına alınan beden eğitimi öğretmeni H.Ö'nün ayakkabısının alt kısmında toplu iğne başı büyüklüğünde kan lekesine rastlayan uzman ekipler, yaptıkları DNA testlerinde kan lekesinin öldürülen Emin Cihan'a ait olduğunu tespit etti. Cinayetle ilgili soruşturmayı tamamlayan jandarma ekipleri, geçen 510 günün ardından H.Ö'yü Germencik'te, diğer şüpheli S.K'yı da Didim'de yakaladı. Yapılan sorgulamada H.Ö. ve S.K'nın Emin Cihan ile yaptıkları tarihi eser işinde anlaşmazlık yaşadıkları, cinayeti H.Ö'nün işlediği ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen S.K. savcılık sorgusunun ardından serbest kalırken, H.Ö. ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...