Tgrt Haber
21 Haziran 2022 15:40 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 15:45

Cinnet getiren baba dehşet saçtı! Oğlunu öldürüp intihar etti

Aydın’da bir adam oğluyla tartıştığı sırada cinnet geçirdi. Psikolojik sorunları olduğunu öğrenilen adam oğlunu öldürdükten sonra intihar etti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Cinnet getiren baba dehşet saçtı! Oğlunu öldürüp intihar etti
Cinnet,Aydın,Cinayet

Aydın’da meydana gelen olay kan dondurdu. Ümit Çaka isimli kişi oğlu Orhan Çaka ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.Baba ve oğul arasındaki tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen baba Ümit Çaka, bir anda eline aldığı tüfekle oğlunu öldürdü.

Oğlunu kanlar içinde yerde gören Ümit Çaka, oğlunu vurduğu tüfeği kendine yöneltip intihar etti.

MAHALLELİ SİLAH SESİYLE DEHŞETE DÜŞTÜ

Silah sesleri ile dehşete kapılan vatandaşlar hemen bölgeye doğru hareket etti. Mahalleli, baba ve oğlunun cansız bedeni ile karşılaşınca hemen durumu ekiplere haber verdi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonrası baba ve oğlunun olay yerinden hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...