Tgrt Haber
14 Haziran 2022 19:17 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 20:06

Cinnet getiren polis dehşet saçtı: Eşini ve çoğunu öldürüp intihar etti

Batman'da görevli polis memuru Hayri Mağara, cinnet getirdi dehşet saçtı. Eşini ve 18 yaşındaki oğlunu silahla vurduktan sonra intihar etti. Ailenin diğer çocuğunun evde olmasıyla kurtulduğu ve polis kontrolüne alındığı bildirildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Cinnet getiren polis dehşet saçtı: Eşini ve çoğunu öldürüp intihar etti
Batman,Polis,Cinnet

Batman'da görevli polis memuru Hayri Mağara, sebebi henüz bilinmeyen bir nededen dolayı cinnet getirdi. Hayri Mağara, cinnet getirdiği sırada oturdukları lojmanın bahçesinde bulunan eşi Stalina Luisa ve 18 yaşındaki oğlu Tunahan Mağara'yı belinden çıkardığı silahla kurşun yağdırdıktan sonra intihar etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Dehşete düşüren olay sonrası çevredeki vatandaşlar hemen durumu ekiplere haber verdi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

O SIRADA EVDE OLMAYAN ÇOCUKLARI KURTULDU

Durumları ağır olan 2 çocuk babası 50 yaşındaki Hayri Mağara, 47 yaşındaki eşi ve 18 yaşındaki oğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Ailenin diğer çocuğunun evde olmasıyla kurtulduğu ve polis kontrolüne alındığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ASLAN14 Haziran 2022 20:34

Bazı eksik harfler var haberinizde Yanlış olan Ailenin diğer çocuğunun evde olmasıyla kurtulduğu ve... Dogrusu Ailenin diğer çocuğunun evde olmamasıyla kurtulduğu ve diye gitmesi lazım ortada bir ME harfini eksik yazmışsınız

Sonraki Haber Yükleniyor...