Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2019 09:38

Çipras röportajı Komşu’yu salladı

Aslıgül Atasagun Çebi’nin sorularına samimi cevaplar veren Çipras, çok özel açıklamalar yaptı. Röportaj, Yunan basınında geniş yer buldu.

Çipras röportajı Komşu’yu salladı
çipras,,çipras röportaj,,aslıgül atasagun çebi,,tgrt haber,,çipras tgrt haber,

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ın Türkiye ziyareti sırasında TGRT Haber’e verdiği röportaj Yunanistan basınında geniş yankı uyandırdı. Yunan Skai Televizyonu sabah haberlerinde röportajın büyük bir bölümünü altyazı ile geçerek TGRT Haber’deki yorumlara yer verdi. Yunan kanalı aynı zamanda Aslıgül Atasagun Çebi’nin ülkenin en saygın gazetecilerinden biri olduğunu, kendisinin birçok Yunan siyasetçi ile de röportajlar yaptığını vurguladı. Bununla birlikte Yunan haber sitelerinin hemen hemen hepsi bu röportaj hakkında haberler yayınladı ve Çipras‘in röportaj için TGRT Haber ve Aslıgül Atasagun Çebi yi tercih ettiğini yazdı.

BİRÇOK SORUYA İÇTEN CEVAP
Çebi’nin sorularına samimi cevaplar veren Yunanistan Başbakanı Çipras, birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Röportajın tamamı yarın saat 13.00’da TGRT Haber TV’de ekranlara gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...