Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2015 11:56

Cizre'de gece yaşanan patlama ve çatışmaların izleri dehşete düşürdü

Şırnak'ın Cizre ilçesi Nusaybin caddesinde dün gece PKK'nın Gençlik yapılanması olan YDG-H'liler ile polis arasında yaşanan çatışma ve orta refüje konularak patlatılan tahrip gücü yüksek bombanın izleri sabah gün aydınlandığında daha net ortaya çıktı.

Cizre'de gece yaşanan patlama ve çatışmaların izleri dehşete düşürdü
PKK,Cizre,Sabah,şırnak,Nusaybin

Çatışma ve patlamanın yaşandığı bölgede bir çok işyerinin hasar gördüğü ve çok sayıda boş kovanların caddede bulunduğu görüldü.
Cizre'nin Nur Mahallesi'ndeki Nusaybin Caddesi'ni dün gece barikatlarla kapatan YDG-H'lilerin polis ile çatışması ve gece patlattıkları patlayıcının izleri Sabah saatlerinde gün aydrınlandığında daha net ortaya çıktı. Dün gece yaşanan ve 2 polisin yaralandığı patlama ve çatışmadan sonra sabah saatlerinde olay yerine gelenler gördükleri manzara karşısında adeta dehşete düştü. Savaş alanını andıran görüntülerin olduğu cadde üzerinde orta refüje konularak patlatılan tahrip gücü yüksek patlayıcının patlaması sonucu çok sayıda işyerinin hasar grödüğü görüldü. Cadde ortasında dün gece kullanılan silahların yüzlerce boş kovanları bulunerken, Belediye ekipleri dün gecenin izlerini silmek için temizlik çalışmalarına başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...