Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2015 17:34

Cizre'de terör saldırısı, 2 ölü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca polis aracı ile otomobile yönelik gerçekleştirilen saldırıda 2 kişi öldü.

Cizre'de terör saldırısı, 2 ölü
cizre, terör saldırısı,

Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerce polis aracına yapılan saldırıda roketatar bir eve isabet etti. Edinilen bilgiye göre, Nur Mahallesi Botaş Caddesi'nde polis aracının geçişi sırasında teröristler, roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenledi. Olayda roketatarın Serin Sokaktaki bir eve isabet emesi sonucu evde bulunan Bahattin Sevinik (50) yaralandı. Ağır yaralı Sevindik aile bireyleri ve komşuları otomobille hastaneye götürümek üzere yola çıktı. Ancak teröristler bu kez de otomobile uzun namlulu silahla ateş açtı. Otomobilde bulunan Sevinik'in komşu Suphi Sarak da (50) yaralandı.
Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar yolda yaşamını yitirdi. Sevinik ve Sarak’ın cenazesi Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere Kasrik beldesine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...