Tgrt Haber
10 Haziran 2021 13:34

Clubhouse’da evlendiler

Sosyal medya platformun Clubhouse’da bir ilk yaşandı. Clubhouse’da evlenen ilk çift olarak tarihe geçtiler. İki saat süren töreni 27 bin kişi dinledi.

Clubhouse’da evlendiler
clubhouse,düğün

Sesli sosyal medya platformu Clubhouse’da bir ilk yaşandı. Clubhouse’da tanışan çift Clubhouse’da evlenen ilk çift tarihe geçti.

Natasha Grano ve Michael Graziano, Clubhouse’de tanıştı ve yine aynı platformda evlendi.

Ünlü çöpçatan Carmelia Ray’in ev sahipliğini yaptığı iki saatlik tören boyunca yaklaşık 27.000 dinleyici töreni dinledi.

Grano, Graziano’nun sesini ilk kez duyduktan sonra fotoğrafına dokundu ve onu Instagram’da takip etmeye başladı. Birkaç dakika içinde Graziano da onu takip etti ve ona bir mesaj gönderdi. Biraz sohbet ettikten sonra, mart ayı başlarında onu “Live Greatly” adlı podcast’ine davet etti.

Evlenme töreninin tamamı Clubhouse’da sesli olarak yapıldı. Düğün konuklarından sosyal medya fenomeni Kiante Young, “Umarım gelecekte Clubhouse’da bebek partinizi de kutlarız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...