Tgrt Haber
20 May 2018 06:42

CNN Türk'te işten çıkarmalar devam ediyor!

Demirören Grubu'na satılmasının ardından Kanal D ve CNN Türk'te işten çıkarmalar devam ediyor. CNN Türk'te Gülay Özdem ve Saynur Tezel'in de çıkışı verildi. Kanal D'de de 15 kişi çıkarılmıştı.

CNN Türk'te işten çıkarmalar devam ediyor!
cnntürk,işten çıkarma

Demirören Grubu'nun Doğan Medya Grubu'nu satın almasının ardından Kanal D ve CNN Türk'te ayrılmalar devam ediyor. CNN Türk'te Gülay Özdem ve Saynur Tezel'le de yollar ayrıldı. Kanal D'de de 15 kişi çıkarılmıştı.

AYRILIKLAR ANA HABER SUNUCUSU DUYGU DEMİRDAĞ İLE BAŞLAMIŞTI

CNN Türk Ana Haber Sunucusu Duygu Demirdağ ile başlayan ayrılıklar CNN Türk Ekonomi Müdürü ve Parametre Programı Sunucusu Ebru Baki, Güne Merhaba Programının Sunucusu Gülay Özdem, CNN Türk Haber Programları Müdürü Cansel Poyraz, CNN Türk Programlar Koordinatörü Aslı Öymen, Haber Müdürü Ali Obuz, Editörler Alişer Delek, Hüseyin Tahmaz ile Seslendirmeci Editör Batuhan Pozut'la devam etti.

SAYNUR TEZEL'İNDE ÇIKIŞI VERİLDİ

CNN Türk'te hafta içi her gün Günlük programını sunan Saynur Tezel'in de çıkışı verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...