Tgrt Haber
03 May 2014 17:12

Çocuklar caddenin ortasına mayın bıraktılar

Nusaybin ile Suriye arasındaki mayınlı bölgede çocukların buldukları bir mayını satmak için götürdükleri hurdacı almayınca cadde üzerine bırakmaları, polisi alarma geçirdi. Caddeyi kapatan polis mayını emniyetli bir şekilde aldı.

Çocuklar caddenin ortasına mayın bıraktılar
mardin, mayın, suriye, emniyet, polis, nusaybin, çocuk, bomba, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Nusaybin ile Suriye sınırındaki mayınlı alana giren çocuklar, buldukları bir anti tank mayınını demir zannederek satmak için hurdacıya götürdü. Hurdacı, gördüğü cismin mayın olduğunu anlayınca, çocuklardan boş bir yere bırakıp polise haber verilmesini istedi. Bunun üzerine çocuklar, mayını Kışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerine bırakıp kaçtı. Mayını gören çevre sakinleri durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, caddeye güvenlik şeritleri çekerek önlem aldıktan sonra Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden bomba uzmanı ekip çağrıldı. Bomba uzmanları inceleme yaptıktan sonra kontrollü bir şekilde mayını cadde üzerinden alıp, olası bir facianın önüne geçti. Uzmanlar, anti tank mayını olduğunu belirlediği patlayıcının uygun bir yerde kontrollü şekilde imha edileceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...