Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Kasım 2018 17:20

Çöp evden 5 ton atık çıktı

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde belediye ekipleri bir evden 5 top çöp çıkardı.

Çöp evden 5 ton atık çıktı
çöp ev,

Hacı İlbey Mahallesi Ergene Sokak’ta yaşayan ve akıl sağlığı yerinde olmayan vatandaşın evinden beş tona yakın çöp çıkarıldı. Ev sahibi Bahattin Kovankaya’nın Altıeylül Belediyesi’ne yapmış olduğu müracaat doğrultusunda verilen adrese giden ekipler Y.A.’ nın kiracı olarak yalnız yaşadığı belirlenen evde tonlarca çöp ile karşılaştı.

Çöp evden 5 ton atık çıktı

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen’in de yakından takip ettiği çöp ev boşaltma operasyonunda beş tona yakın çöp Belediye Temizlik İşleri tarafından tahliye edildi. 
Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, “Evini kiraya veren amcamız çağrı merkezimize talepte bulunmuş.

Çöp evden 5 ton atık çıktı

Bunun üzerine biz de temizlik ekiplerimiz ile birlikte geldik yerinde gördük. Gerçekten yaşanmayacak halde. Perişan vaziyette. Garip bir insan burada nasıl yaşıyor şaşırdık. Son bir yıl içinde birçok çöp ev temizledik. Her zaman vatandaşın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.

Çöp evden 5 ton atık çıktı

Vatandaş bizim vatandaşımız. Bu evi de yaşanılır hale getirmeye çalışacağız. Ya da devletin ilgili kurumlarında yaşama imkanı olacaksa oralara yönlendireceğiz” şeklinde konuştu. 

Çöp evden 5 ton atık çıktı

Ev sahibi Bahattin Kovankaya ise belediyenin vermiş olduğu hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...