Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 15:30 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 15:36

Çöp eve kilitlenen Cem’in babası ortaya çıktı: Bilsem dünyayı ayağa kaldırırdım

Bursa’da teyzesinin çöp evinde 1 yıldan uzun süre kilitli kalan Cem Muhammet’in Akdeniz Üniversitesi’ndeki tedavisi devam ederken yeni detaylar da ortaya çıkıyor. Teyzesinin eşinin ardından bu kez de Cem’in babası ortaya çıkarak oğlu olduğunu bilmediğini ve DNA testi için başvuruda bulunduğunu söyledi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Çöp eve kilitlenen Cem’in babası ortaya çıktı: Bilsem dünyayı ayağa kaldırırdım
bursa,çöp ev

Bursa’daki çöp evde kirasını ödememesi sonucu mahkeme kararıyla girilen evde, yarı baygın halde bulunan Cem Muhammet tedavi gördüğü hastanede sağlığına kavuşurken aile hakkında her geçen gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Dün akşam cani teyzenin eski eşinin, çocuğunu 13 yıldır görmediğini öne sürmesinin ardından bugün de Cem’in babası önemli açıklamalarda bulundu. Yasemin A. Bir süre evli kaldığını ve ardından boşandığını, boşandıktan sonra kadının hamile olduğunu öğrendiğini ancak sonra kendisine bebeği aldırdığını söylediğini iddia eden Ufuk Çelikkol, çocuğuna sonuna kadar sahip çıkacağını ve teyze Kamuran Pınar A.'dan şikayetçi olacağını belirtti.

Çöp eve kilitlenen Cem’in babası ortaya çıktı: Bilsem dünyayı ayağa kaldırırdım

HABERLERİ GÖRÜNCE GERÇEĞİ ANLADI

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde teyzesi Kamuran Pınar Acar tarafından çöp evde tutulan Cem Muhammet A. baygın halde bulunmuştu. Teyze Pınar A. tutuklanırken 9 yaşındaki çocuk ise Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde sevk edilmişti. Haberleri görünce baba Ufuk Çelikkol, resmi kurumlara başvurdu.

“ADLİ SÜRECİ BAŞLATTIM”

İstanbul'da yaşayan ayakkabı imalatçısı baba Ufuk Çelikkol yaptığı açıklamada çocuğuna sahip çıkacağını belirterek, teyze Kamuran Pınar A.’dan şikayetçi olacağını ifade etti. Ufuk Çelikkol, "Televizyonda görünce şüphelenip adli süreci başlattım. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na DNA testinin yapılması için suç duyurusunda bulundum. Şu an inceleme aşamasında. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na evrak gidecek. DNA testi çıktıktan sonra çocuğa her türlü sahip çıkacağım. Maddi manevi ne gerekiyorsa sonuna kadar sahip çıkacağım.” Dedi.

Çöp eve kilitlenen Cem’in babası ortaya çıktı: Bilsem dünyayı ayağa kaldırırdım

“DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIRDIM”

Annenin çocuğun babası sorulunca kekelediğini söyleyen baba Çelikkol, “Oradan yola çıktım. Ben ayakkabı imalatçısıyım. Eski eşimle 2009 yılında tanışıp 2010’da evlendik. Boşandığımızda hamileydi. DNA örnekleri çıktıktan sonra teyzesinden şikayetçi olacağım. Hem vicdanen böyle bir şeyin yapılması doğru değil. Çocuğa şiddet gösterdiğine eminim. Bedeninde eziklik veya dayak var mı diye adli tıp raporu da isteyeceğim. Ben buradan devletime sesleniyorum. Her türlü sahip çıkacağım. Benim hiçbir suçum yok. O çocuğun benim olduğunu bilsem bu işin peşini bırakmaz dünyayı ayağı kaldırırdım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...