Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2016 14:33

Çorum'da otomobil şarampole uçtu, 5 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde direksiyon rotili kırılan otomobilin kontrolden çıkarak şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Çorum'da otomobil şarampole uçtu, 5 yaralı
çorum kaza,

Kaza, ilçeye bağlı İnal köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kamil Köyü istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde olan Mehmet Demirkan yönetimindeki 34 UZ 9253 otomobil, İnal Köyü yakınlarında direksiyon rotilinin kırılması sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole uçtu. Kazayı sürücü yara almadan atlatırken araçta yolcu olarak bulunan E.A. (27), E.A (3), A.A. (2), G.İ.D. (8) ve Gülsün Demirkan (43) yaralandı.
Yaralılar yoldan geçen vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı. Yaralılar daha sonra olay yerine çağrılan ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Mehmet Demirkan’ın, ifadesinde otomobilin viraja girdiği esnada rotillerin kırılması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptıklarını söylediği öğrenildi.
Kaza yapan otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılırken Jandarmanın kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...