Tgrt Haber
26 Kasım 2016 15:55

Çukurca'da 2 PKK'lı İHA ile öldürüldü!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari Çukurca kırsalında insansız hava aracı ile tespit edilen 3 PKK'lıdan 2'sinin silahlı İHA ile etkisiz hale getirildiğini 1 PKK'lının ise ağır yaralandığını açıkladı.

Çukurca'da 2 PKK'lı İHA ile öldürüldü!
çukurca,iha,terörist,pkk,

Ayrıca Hakkari Yüksekova ilçesi Keçili köyünde İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nın yaptığı ortak operasyonda 5 milyon paket paket sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Bugün saat 08:30 sularında Hakkari Çukurca kırsalı Uzundere Güven Dağı doğusu Kuzey Irak Dare Tepe bölgesinde insansız hava aracı ile tespit edilen 3 PKK'lı'dan 2'si silahlı İHA ile etkisiz hale getirilirken 1 PKK'lı ise ağır yaralandı. Bugüne kadar bölgede sürdürülen operasyonlarda Hakkari'de 538, Çukurca'da 394 PKK'lının etkisiz hale getirildiği öğrenildi.


5 MİLYON KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Ayrıca, Hakkari Yüksekova ilçesi Keçili köyünde İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nın yaptığı ortak oreparasyonunda 5 milyon paket sigara ele geçirildiği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...