Tgrt Haber
05 Ekim 2021 09:05

Cumhurbaşkanı danışmanı Cesur'dan 'WhatsApp kullanmayalım' mesajı

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, Facebook tabanlı sosyal medya uygulamalarında yaşanan erişim sorunun ardından WhatsApp kullanmama çağrısında bulundu. Cesur WhatsApp'ın alternatifleri olarak BiP ve Telegram önerdi.

Cumhurbaşkanı danışmanı Cesur'dan 'WhatsApp kullanmayalım' mesajı
ismail cesur,,whatsapp,,facebook,,telegram,

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, kişisel Twitter hesabı üzerinden, Facebook tabanlı sosyal mecralardaki erişim sorununu değerlendirdi. 'Özellikle WhatsApp kullanmayalım' diyen Cesur bu uygulamanın alternatifleri olarak da iki farklı sosyal mesajlaşma platformu önerisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından İsmail Cesur'un Facebook başta olmak üzere sosyal medya devlerinde yaşanan erişim problemleriyle ilgili olarak açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Bu arada arkadaşlar, Facebook sorunundan lütfen şu dersi çıkaralım: Özellikle WhatsApp kullanmayalım. Gerçekten alternatifsiz bir uygulama değil. İki harika alternatif var: BiP ve Telegram."

Cumhurbaşkanı danışmanı Cesur'dan 'WhatsApp kullanmayalım' mesajı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...