Tgrt Haber
25 Kasım 2022 18:29 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 18:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki intihar girişimini önledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan Murat Duran isimli vatandaşı ikna ederek evine gönderdi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Fotoğraf (İHA)
Erdoğan,intihar
Fotoğraf (İHA)

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Murat Duran isimli bir kişi intihar girişiminde bulundu. Anadolu Yakası’na geçtiği sırada konvoyu durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, intihar girişiminde bulunan Murat Duran'ı ikna ederek evine gönderdi. Erdoğan, vatandaşı intihar girişiminden vazgeçirdi ve kendisiyle ilgilenilmesi talimatı verdi.

DAHA ÖNCE DE ENGELLEMİŞTİ

Erdoğan, 25 Aralık 2015 günü köprüden geçerken, Vezir Çatraş'ın intihar girişiminde bulunduğunu görmüş ve makam aracını durdurarak olaya müdahale etmişti.

Vezir Çatraş, çalıştığı tekstil atölyesinden işsiz kalmış ve maddi zorluk içine girmişti. Bu nedenle eşi Özge ile arasında geçimsizlik başlamıştı, köprüye de bu nedenle çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kendisine bir kamu kurumunda iş bulunmuştu.

Çatraş, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği Celal Doğancık’ı öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...