Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2019 21:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri bir beka seçimine dönüşmüştür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya AK Parti İl Başkanlığı teşkilat yemeğinde yaptığı konuşmada yaklaşan seçimler hakkında, "31 Mart seçimleri hakkında, "Bu seçimler, ülkemiz açısından bir beka meselesine, bir beka seçimine dönüşmüştür." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri bir beka seçimine dönüşmüştür
cumhurbaşkanı Erdoğan,antalya,cumhur ittifakı,millet ittifakı,chp,hdp,31 mart yerel seçimler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya İl Başkanlığı'nın teşkilat yemeğinde konuştu.

"Beka seçimine dönüşmüştür"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgemizde meydana gelen son hadiseler, 31 Mart'ı şimdiden salt bir mahalli idareler seçimleri olmaktan çıkarmıştır. Bu seçimler, ülkemiz açısından bir beka meselesine, bir beka seçimine dönüşmüştür." dedi.

Erdoğan'dan Millet ittifakına tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kendilerine ne ad verirlerse versinler içinde Kandil'in, Pensilvanya'nın ülkemize husumeti aşikar tüm çevrelerin olduğu böylesi bir ittifakın yerli ve milli olması mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

Amaçları öc almak
 "Bölücü örgütün siyasi uzantıları ve Pensilvanya tarafından desteklenen karşı bloğun, vatan gibi, beka gibi Türkiye'nin istiklal ve istikbali gibi hiç bir hedefi hiçbir hassasiyeti yoktur. Bunların yegane hedefi AK Parti'ye çelme takmak, Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran seçimlerinde elde ettiği başarının öcünü almaktır."


"Milli olmak HDP ile ittifak yapmaktır diyen zihniyet zulüm ve gözyaşı getirecektir"
"Geçenlerde bir CHP'li yönetici 'Milli olmak HDP ile ittifak yapmaktır.' diyerek, dillerinin altındaki baklayı çıkarmıştır. Bölücü örgütün uzantılarına koltuk değnekliği yapmayı millilik olarak gören bir zihniyet ülkemize, milletimize sadece yıkım, baskı, zulüm ve gözyaşı getiricektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...