Tgrt Haber
20 Haziran 2019 15:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD, yaptırım uygularsa karşı yaptırım uygularız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan S-400 gerginliğine ilişkin "ABD Patriot için Türkiye'ye iyi bir teklif vermedi" dedi. Erdoğan ayrıca ABD'nin Türkiye'ye karşı bir yaptırım uyguladığı takdirde karşılık verileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD, yaptırım uygularsa karşı yaptırım uygularız
recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki uluslararası basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda önemli mesajlar verdi.

"Anketlerde manipülasyon var"

Anketlerde manipülasyon olduğunu vurgulayan Cumhurbşaknı Erdoğan, "Gerçek anket pazar günü ortaya çıkacak. Çıkan neticeyi kabul edeceğiz, sonuçta bu sembolik bir seçim" dedi.

"ABD ile F-35 gerilimi"

ABD ile Türkiye arasındaki S- 400 gerginliği ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "S-400 işi bitti. Temmuz'un ilk yarısında gelecek. ABD'ye Türkiye Patroit için bir teklif vermedi. Eğer ABD Türkiye'ye karşı bir yaptırım uygularsa karşı yaptırım uygularız. F-35 olmazsa dünyanın sonu değil" dedi.

Rusya'dan S-400 alımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'dan alınan S-400'lerin nereye konuşlandırılacağını TSK'nın belirlediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz mesajı

Başkan Erdoğan, faiz ile ilgili olarak da "bize zarar veriyor. Faiz düşmesze enflasyon da düşmez. Düşük faiz yatırımı ve istihdamı artırır" dedi.

Detaylar birazdan...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...