Tgrt Haber
22 Ekim 2019 22:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin verdiği sözler tam manasıyla yerine getirilmiş değil

ABD ile varılan mutabakat kapsamında terör örgütü YPG'ye verilen 120 saatlik süre dolarken konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "ABD'nin verdiği sözler tam manasıyla yerine getirilmiş değil. Atmamız gereken adımları atacağız. Taviz verecek olursak terör örgütünün önünü açmış oluruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin verdiği sözler tam manasıyla yerine getirilmiş değil
cumhurbaşaknı erdoğan,abd,ypg,pkk,terör,terör örgütü,barış pınarı harekatı

ABD ile varılan mutabakat çerçevesinde Barış Pınarı Harekâtı bölgesinden çekilmesi için terör örgütü YPG'ye verilen 120 saatlik süre doldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ile yapılan anlaşmanın ardından uçakta terör örgütü YPG/PKK'ya verilen 120 saatlik sürenin tamamlanması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"ATMAMIZ GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Verilen sözler tam manası ile yerine gelmiş değil. Döner dönmez kesin neticeleri alacağız durum böyle ise atmamız gereken adımları atacağız.Taviz verecek olursak terör örgütünün önünü açmış oluruz."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...