Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2021 15:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı başladı. Kabine Toplantısı'nın ardından esnafa yönelik yeni destekleri içeren müjdeler açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan,,Kabine Toplantısı,,Esnaf,,Müjde,,Destek ödemeleri,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı başladı. Kabine Toplantısı'nın ardından esnafa yönelik yeni destekleri içeren müjdeler açıklanması bekleniyor. Türkiye, Kovid-19 ile mücadelesini 2020 yılı mart ayından bu yana sürdürüyor.
Koronavirüs ile mücadelede aşılama çalışmalarını sürdüren Türkiye, salgının başından beri tedbirleri hayata geçirdi. Bu kapsamda ülke genelinde kısıtlama ve tam kapanma tedbirleri uygulandı. "Tam kapanma" tedbirlerinin ardından Türkiye, 1 Haziran'a kadar sürecek "kademeli normalleşme" dönemine girdi.Salgın sürecinde tüm Türkiye’de destek paketlerini uygulamaya alındı. Kademeli normalleşme dönemine geçişle yeni destek paketlerinin açıklanması gündemde.

ESNAFA YÖNELİK MÜJDELER VERMESİ BEKLENİYOR

Alınan tedbirler dolayısıyla sıkıntı yaşayan kesimleri rahatlatıcı destek paketleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bugün de Kabine Toplantısı'nın ardından yapacağı millete sesleniş konuşmasında esnafa yönelik yeni destekleri içeren müjdeler vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...