Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Mart 2019 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımızı yakanlardan hesap soracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen Büyük Sivaslılar Buluşması Programı’nda konuştu. Erdoğan, "Biz vatanımızı böldürtmeyiz ezanımız susturtmayız bayrağımızı yakanlara hesabını soracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımızı yakanlardan hesap soracağız
recep tayyip erdoğan

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şu şekilde:

Tüm Sivaslı kardeşlerime buradan selamlarımı gönderiyorum.

Banliyö tren hattının devreye girmesiyle trafik yoğunluğunda rahatlama bekliyoruz. İstanbullulara net 1 saat 10 kazandırıyoruz. Bu önemli projesinin İstanbullu kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum.

Sadece oy depolarını değil, doğudan batıya, kuzeyden güneye her bir insanımızı ziyaret ettik ediyoruz. Muhalefet sabah akşam bir başka anket firmasıyla seçim falı açarken biz haftanın her günü sokaktayız, sahadayız insanımızın arasındayız. 

31 Mart seçimlerini artık halkımız idrak ediyor. 31 Mart'ın bir beka seçimi olduğunu insanımız anlıyor. Her bir fert sabırsızlıkla 31 Mart'ın gelmesini bekliyor. "Oy yoksa yol yok" diye azarlananlar 31 Mart'ı bekliyor. Lafa bak senin görevin ne? Senin görevin hizmet.

Muhalefet ne kadar önemsiz hale getirmeye çalışsa da bu seçimler çok önemlidir. Bu seçimler bölücülerle anlaşıp milli iradeye pusu kuranlarla hesaplaşma seçimidir.

Biz vatanımızı böldürtmeyiz ezanımız susturtmayız bayrağımızı yakanlara hesabını soracağız.

Fatih'in emaneti bu mübarek şehrin duvarlarına 'Zulüm 1453'te başladı' diyenlere yine güzel bir ders vereceğiz.

Bay Kemal İstiklal Marşı'nı bilmiyor ki! Zaten HDP denilenler İstiklal Marşımızı okumuyor, bayrağımızı astırmıyor. Benim yiğidom bunlara oy verir mi ya! Bunun hesabını sormaya var mıyız?

İstanbul'daki Yiğidolardan sandıklara gözü gibi bakmalarını istiyorum. Sandıklara muhakkak gitmelerini istiyorum. Sandıklara aynı zamanda 27 Mayıs darbesi ile dar ağacına gönderilen demokrasi kahramanları için gideceğiz. Sandıklara bundan 10 sene önde Darül Beka'ya uğurladığımız Muhsin Yazıcıoğlu için gideceğiz.

Milletimizin kutsallarıyla dalga geçen edepsizlere sandıkta derslerini vereceğiz.

Demokrasi bayramına hazır mıyız? 31 Mart'ta sandığa sahip çıkıyor muyuz? 31 Mart'ta ezanımıza, bayrağımıza sahip çıkıyor muyuz? Mührü gönül belediyeciliğine vuruyor muyuz? İşte yol arkadaşım Sivaslılar bunlardır.

Sevgi ispat ister, seven sevgisini icraatlarıyla belli eder. Biz İstanbul'a aşığız diyoruz. Biz Türkiye'ye meftunuz diyoruz. Bu sevgimizi 17 yıldır eserlerimizle göstermeye çalışıyoruz. Şimdi bir temel var bir temel daha var. Bunlardan bir tanesi az önce Binali kardeşim söyledi; Sivas'a yüksek hızlı tren istemiyor. Bir de Sezai Temelli var. Mardin'e Yüksek Hızlı Tren gelecekmiş! Sizin ihtiyacınız var mı diyor? Birisi Temel, birisi de Temelli!

Sivas'a 28 katrilyon yatırım yaptık. İstanbul'a 255 katrilyon yatırım yaptık.

CHP demek üç Ç demektir. Çöp, çukur, çamur.

Ben HDP’ye oy verenlere terörist demedim oy verilenlere terörist diyorum.

Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bu adam Kürdistan’ı çok seviyorsa Kuzey Irak’ta öyle bir bölge var. Buyursun oraya gitsin. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge yok. Türkiye’yi biz bunlara böldürtmeyeceğiz.

15 Temmuz’da  o tankların topların karşısında Cumhur İttifakı vardı.

CHP zihniyetinin Türkiye'yi yasaklarla yolsuzluklarla yoksullukla dolu o eski karanlık günlerine tekrar döndürmesine izin vermeyeceğiz.

Beyefendi genel müdür ne diyor? 10 yıl önce SSK hastaneleri bugünden daha iyiydi.diyor. Sen niye geldin oraya? 9 seçim kaybetti koltuğu bırakıyor mu? En büyük özeliği bu. Oturduğu koltuğu bırakmaz. Öyleyse buna 31 Mart’ta öyle bir Osmanlı tokadı atılsın ki CHP’liler de bundan kurtulsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...