Tgrt Haber
07 Aralık 2018 14:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hafta Bahçeli ile görüşebiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta Devlet Bahçeli ile bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştirebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hafta Bahçeli ile görüşebiliriz
erdoğan,bahçeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularına cevap verdi. 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile yapacağı planlanan görüşmeyle ilgili olarak, "Belki bu hafta Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz" dedi. 

"Burada birbirimize karşı olan dayanışmamız, birbirimizle geleceğe olan yürüyüşteki hassasiyetlerimiz ve bunu da tabi kıskanan bazı oluşumlar var. Bunların içerisinde her an değişik bir çok şeyler olabilir. Bunun başında ana muhalefet var, dağdaki terör örgütünü yanına alanlar var, bütün bunları anlamamak için sebep yok. Çok açık net her şey ortada. Biz bu cumhur ittifakını bozdurmamak noktasında kararlıyız."

YEREL SEÇİM

"Bu seçim 7 düvelin ülkemize saldırdığı dönemde büyük önem arz ediyor. Şu an teknik çalışmaları yürüten arkadaşlar var. Belki bu hafta Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz. biz 74 belediyemizi açıkladık. Kalanları da yaptığımız çalışmaya göre açıklayacağız."

ASKERLİK

"Bana kesin neticeyi vermedikten sonra değerlendirme yapmam doğru olmaz. Bunun sorumlusu Milli Savunma Bakanımız, kuvvet komutanlarımız. Onlar çalışmayı yaptıktan sonra bize sunumlarını yapacaklar."

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...