Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2014 12:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Burası Türk milletinin sarayıdır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz büyük bir devlet olmanın gayreti içerisindeyiz ve bu gayretimizi de sürdüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Burası Türk milletinin sarayıdır'
cumhurbaşkanı erdoğan, recep tayyip erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde sanatçı ve akademisyenlere övgüler dizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Burası Türk milletinin sarayıdır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nobel, kararlarını objektif mi veriyor? Asla. bunları bizzat gördük, görüyoruz ve yaşıyoruz. Uluslararası kurumlar, Birleşmiş Milletler, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, kararlarını objektif mi veriyor? Asla. Yine söylüyorum, dünya 5'ten büyüktür" dedi. Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan bazı başlıklar şöyle:"Tüm dünya bu 5 ülkenin içinde herhangi birinin dudak arasına mı bakacak? Eğer 'Hayır' derse mesele bitmiştir. Tüm dünya ona mahkum. Böyle bir zulüm olabilir mi? Adaletin beklendiği bir yerde adalet yok, sadece zulüm var ve bu zulüm acımasızca devam ediyor (Cumhurbaşkanlığı Sarayı) "Burası Tayyip Erdoğan'ın sarayı değil, burası Türk milletinin sarayıdır. Bu saray sadece Türk milletinin kendi imkanlarıyla inşa edilmiş olan bir saraydır. Bu sarayın içerisinde sadece cumhurbaşkanlığının görevlileri çalışacaktır, millet burada ağırlanacaktır" "Şu anda 'acaba Türkiye Cumhuriyeti Devleti nereden yönetiliyor, yönetildi', bu soruyu soranlara bir cevap vermek gerektiğinde işte bu cevabı, bu duruşuyla bu saray verecektir." "(Cumhurbaşkanlığı Sarayı) Biliyorsunuz, neler söylediler, neler söylüyorlar, neler söylemeye devam edecekler. Varsın söylesinler, hiç umurumuzda değil. Biz büyük bir devlet olmanın gayreti içerisindeyiz ve bu gayretimizi de sürdüreceğiz." "Suriye'de 300 bin kişi ölmüş, 400 bin kişi ölmüş umurlarında mı? Asla. Türkiye 1 milyon 600 bin insanı şu anda kabullenmiş, umurlarında mı? Karşımıza geldikleri zaman 'Tebrik ederiz. Çok güzel işler yapıyorsunuz. Hakikaten başardınız.' Ya o lafı bırak. Bütün bu yükü sırtına almış Türkiye'ye ne kadar destek verdin? Ondan bahset. Asla. Ama arzu ettikleri yerlere bu destek kanallarını açıyorlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...