Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2019 18:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haçlı bozuntularına sesleniyorum, başaramayacaksınız

Gaziosmanpaşa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize saldıran Haçlı bozuntularına, bizi hedef alan katillere, o katillerin sırtını sıvazlayan odaklara sesleniyorum: Başaramayacaksınız, bizi susturamayacaksınız. Yeniden bir Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz. Çok merak ediyorsanız gereği de olur, bunu da açıkça söylüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haçlı bozuntularına sesleniyorum, başaramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gaziosmanpaşa'da halka hitap etti:  Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Baskılara, tehditlere asla eyvallah etmeyeceğiz. Müslüman karşıtlarına asla boyun eğmeyeceğiz.  Türkiye'nin yükselişi elbette Haçlı  artıklarının zoruna gidecek.  Bize saldıran Haçlı bozuntularına, bizi hedef alan  katillere, o katillerin sırtını sıvazlayan odaklara sesleniyorum: Başaramayacaksınız, bizi susturamayacaksınız. 

Ne kadar rahatsız olursa olsunlar, biz asla  geri adım atmayacak, asla pes etmeyeceğiz. Zulümlerinizi yüzünüze çarpmaktan çekinmeyeceğiz. Hamuru kardeşlikle yoğurulmuş bu milleti asla bölemeyeceksiniz. Siz istemeseniz de biz zalime zalim, katile katil, teröriste terörist demeyi cesaretle sürdüreceğiz.

Siz istemeseniz de biz Kudüs'ün hakkını  savunacağız, Gazze'nin hukukunu savunacağız, Yemenli çocukların, Suriyeli muhtaçların, Afrikalı açların çığlığı olmaya devam edeceğiz.

SEN KİMDEN YANASIN?

(Kılıçdaroğlu) Terörün İslam'dan  kaynaklandığını söyleyecek kadar seviyesiz bir adam, zelil bir adam.  Sen kimden yanasın? Domuzdan  yana mısın, bu milletten yana mısın? Hale bak...

Bu ifadenin aynısını Avusturyalı senatör de söylüyor. Ya sen kimden yanasın domuzdan yana mısın bu milletten yana mısın hale bak ben buradan CHP’li kardeşlerime sesleniyorum dikkat edin; bu adam bir projedir ve bu adam nerede ne söyleyeceğinin farkında değil. Zira bu HDP ile beraber değil mi İYİ Parti ile istikametini kaybetmiş Saadet ile beraber değil mi? Bunların millilik diye vatanseverlik diye bir derdi yok.

ÇOK MERAK EDİYORSANIZ GEREĞİ DE OLUR

Yeniden bir Haçlı-Hilal mücadelesi  istemiyoruz. Çok merak ediyorsanız gereği de olur, bunu da açıkça  söylüyoruz. Tüfeklerin  üzerine yazmışsın, onlar geçmişte kaldı, şimdi artık başka bir dünya var.

Ne diyor o alçak? 49 kardeşimizi şehit eden o namussuz, diyor ki; 'Anadolu yakasında kalabilirsiniz ama Avrupa yakasına geçmeyeceksiniz' Kimsin sen? Ha şöyle bir tevessül et de gel bakalım buralara.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...