Tgrt Haber
26 May 2021 12:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçişleri Bakanımızın yanındayız

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle, yeminli Türkiye düşmanlarıyla yürüdüğünü milletimiz görüyor. Bu sinsi operasyonları da akamete uğratacağız" dedi. Erdoğan, suç örgütlerinin hedefinde olan Süleyman Soylu için de "İçişleri Bakanımızın yanındayız. Hedef İçişleri Bakanımız değil, Büyük Türkiye" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca yurtdışına kaçan suç çetesi mensuplarını yakalayarak yargıya teslim edeceklerini söyledii..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçişleri Bakanımızın yanındayız
cumhurbaşkanı erdoğan,AK PArti,süleyman soylu

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

SALGINDA TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİK 

Salgın sürecinde milletimizin hem sağlığını hem güvenliğini hem de aşını ve işini korumak için tüm imkanları seferber ettik. Salgın dönemini en az hasarla atlattık. Salgın döneminde destek için ödenen miktar 104 milyar lirayı bulacak. 7 milyon aileye nakit yardımı gerçekleştirdik

TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİ TAHMİNLERİN ÜZERİNDE OLACAK

-Türkiye'nin 2021 büyüme oranının tahminlerin çok üstünde olacağına inanıyorum.
 

SİNSİ OYUNLARI AKAMETE UĞRATACAĞIZ

Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle, yeminli Türkiye düşmanlarıyla yürüdüğünü milletimiz görüyor. Biz birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıktığımız müddetçe, hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz, milletimizle aramızdaki uhuvveti bozamaz. Nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi bu sinsi operasyonları da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz. İnşallah bu kadro ile 2023'e ulaşacağız.

NEFES KREDİSİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Salgından etkilenen tüccar, sanayici ve büyük şirketlere yönelik çalışmalara başlandı.

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI

Bu uzlaşma tablosu yeni anayasa çalışmaları için de ümit vericidir. Siyaset kurumunun, demokrasimizin kazanımlarını ve milli iradeyi siyasi tarihimize mühürleyecek yeni bir Anayasa yapacağına inanıyorum. İnşallah, yeni Anayasa da milletin vicdanından, milletin kanaatinden çıkacak; yarınlarımıza, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras olacaktır.

DÖRDÜNCÜ YARGI PAKETİ

Reform çalışmalarımızın yeni bir halkasını oluşturan dördüncü yargı paketi yakında Meclisimize sunulacak. Bu paketle idari yargıda vatandaşın işini kolaylaştıran, ceza yargılamasında güvenceleri artıran çok önemli yenilikler getiriliyor. Hemen ardından beşinci yargı paketi için kolları sıvıyoruz.

"TÜRKİYE'Yİ GÜVENLİ BİR ÜLKE HALİNE GETİRDİK"

Emniyet konusunda tarihi başarılara imza attık. Ajanların,  yerli işbirlikçilerin ve suç çetelerinin cirit attığı Türkiye'yi güvenli bir ülke haline getirdik. Terörü gündemden çıkarmak için tüm yolları denedik. İstismar alanlarını ortadan kaldırdık. Adalet reformları ve idari düzenlemelerle vatandaşların haklardan eşit faydalanacağı zemini oluşturduk. PKK terör örgütünün hasbi ve harbi yaklaşımımızı kendi emelleri için kullandığımızı gördüğümüzde teröristlerin başını ezmekte tereddüt etmedik.

SİYASİ PARTİLERE TEŞEKKÜR

Vesayete selam duran, darbelerin, darbe girişimlerinin aparatı olan, vicdanını ve aklını kiraya veren bir yargı, dışa bağımlıdır. Biz işte buna son verdik. Dün parlamentomuzda memnuniyet verici bir seçim yapıldı. HSK milletvekillerimizin iradesiyle tecelli etmiş oldu. Bu vesileyle HSK adaylarının belirlenmesinde uzlaşmayı öne çıkaran parti ve milletvekillerine teşekkür ediyorum. Bu uzlaşma tablosu yeni anayasa çalışmaları için de ümit vericidir. Yeni anayasa  milletin vicdanından çıkacak yarınlarımıza bırakacağımız en değerli miras olacaktır.

SÖZDE BABALARIN RACON KESTİĞİ TÜRKİYE GERİDE KALDI

Suç örgütlerini, 19 yıl boyunca, ellerindeki tüm imkanları alarak birer birer çökerttik. Bir dönem sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi hukuktan başka bir yöntemin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik. Uyuşturucu ile mücadele ederken kimsenin gözünün yaşına bakmadık. 5 yılda organize suç örgütlerine karşı 1700'e yakın operasyon yapıldı. Dünyada uyuşturucu suçlarına en ağır cezaların verildiği ülkelerin başında Türkiye gelmektedir.

ERDOĞAN: İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN YANINDAYIZ

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkemize sağlanan huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanında olacağız. Hedefleri İçişleri Bakanımız değil, büyük Türkiye. Suç örgütlerini getirip yargıya teslim edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir"

ERDOĞAN'DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim açıklamalarına ilişkin "Boşuna uğraşmayın, seçim haziran 2023'te" dedi.

"Seçimin 2023'te yapılacağını defalarca tekrarlamış olmamıza rağmen, erken seçim teranesi tutturanların sufleyi nereden aldıkları açık. Boşuna uğraşmayın, seçim Haziran 2023'tür."

AMACIMIZ İNSANSIZ SAVAŞ UÇAĞINA KAVUŞAN İLK ÜLKE OLMAK

İnsansız Hava Araçlarımızın sahada gösterdiği başarılar adeta savaş stratejilerinin yeni baştan yazılmasını gerektirecek sonuçlara yol açmıştır. Mevcut İHA'larımızın bir üst versiyonu olan AKINCI da devreye girdiğinde bu tablo çok daha sarsıxı şekilde değişecektir. Amacımız tamamen yapay zeka bilgisayarlarıyla kontrol edilen İnsansız Savaş Uçağı'na ilk kavuşan ülkelerden biri olmaktır. bu doğrultuda geliştirmeye başladığımız silahlı insansız savaş uçağımızı inşallah 2023 yılında semalarımızda uçurmayı planlıyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...