Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2019 15:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’in ilçe belediye başkan adaylarını yoğun bir katılımla Halkapınar Spor Salonu'nda açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını açıkladı
ak parti,izmir,nihat zeybekci,cumhurbaşkanı erdoğan,izmir adayları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 

Erdoğan'ın açıkladığı adaylar şöyle: 

Balçova: Evrim Özen
Bayındır: Uğur Demirezen
Bayraklı: Ali Aslan
Bergama: Hakan Koştu
Beydağ: Ogün Asil Aydoğdu
Bornova: Reşat Gençtürk
Buca: Mustafa Arslan
Çiğli: Okan Korkmaz
Gaziemir: Nazmi Yılmaz
Güzelbahçe: Burcu Dereci
Karabağlar: Bilal Doğan
Karaburun: Ferhan Eroğlu
Karşıyaka: Ayda Maç
Kemalpaşa: Arif Uğurlu
Kınık: Sadık Doğruer
Kiraz: Saliha Özçınar
Konak: Melek Eroğlu
Menderes: Bülent Soylu
Menemen: Durmaz Bayraktar
Ödemiş: Münir Bezmez
Seferihisar: Hamit Nişancı
Selçuk: Osman Başterzi
Tire: Selman İçelli
Torbalı: Adnan Yaşar Görmez
Urla: Adıgüzel Demirel

5 İLÇEDE MHP'YE DESTEK

İzmir’de MHP’ye bırakılan ilçeler Aliağa (Serkan Acar), Foça (Serdar Mersin), Dikili (Buğra Akın), Narlıdere (Süleyman Kocabıyık) ve Çeşme (Sema Aydın) oldu. AK Parti bu ilçelerde MHP adayını destekleyecek.

DENİZLİ ADAYLARI YARIN AÇIKLANACAK

AK Partili Numan Kurtulmuş, Denizli adaylarını yarın açıklayacak.

Erdoğan'ın aday açıklaması öncesi yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Biz İzmir'i gönül coğrafyamızın kalbi olarak görüyoruz. Anadolu'nun istiklale kavuştuğu yer İzmir'dir. Türkiye'nin 81 ilinden gelip İzmir'i yurt edinen kardeşlerimiz birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. İzmir aslan yatağına sokulmaya çalışılan tilkilere karşı mücadeleye hazır mıyız? Dışarıdaki ve içerideki alçakları muradına erdirmemek için gece gündüz çalışmaya hazır mıyız?

2018'in ilk üç çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdük. Dün ihracat rakamları açıklandı. İhracatta 168,1 milyar dolarla cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaştık. Hedefimiz 170'i yakalamaktı ama kılpayı geride kaldık. İstihdamda 2018'in 10 ayında 1 milyon kişinin üzerinde artış sağladık. Son 16 yılda İzmir'e 67 katrilyon yatırım yaptık. İzmir'i hiçbir zaman ihmal etmedik. En fazla milletvekilini biz çıkarmadık demedik. Çünkü bu yatırımların yapılması gerekliydi. 

İzmir vahşi depolamayla bu asırda çöp depolaması yapıyor. İzmir'e bu yakışır mı? Ben 94 yılında belediye başkanı olduğumda da vahşi depolama vardı. CHP çöp, hava kirliliği, yolsuzluk, rüşvet demektir. İstanbul'da hemen modern depolamalara geçtik. İnşallah Nihat Zeybekci kardeşimin belediye başkanı olmasıyla bu vahşi depolamalar yerini modern depolamaya geçilecek. Bunlar çevrecilikten anlamaz. 

İstanbul İzmir arasını 3,5 saate indirecek otoyolun tamamı bu yıl bitiyor. Kim yapıyor, AK Parti. İzmir-Ankara YHT'nin inşası sürüyor. İzmir'de yapımı devam eden 21 yol projemiz bulunuyor.

ÇİFTÇİYE 2 MİLYAR LİRALIK DESTEK VERİLECEK

İzmirli çiftçilere toplamda 3,5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Bu ay sonuna kadar ocak içinde ödenecek tarımsal desteklerin müjdesini veriyorum. Fark ödemesi, buğday, mısır, çeltikte 550 milyon TL, buzağı desteği ödemeleri 525 milyon TL, çiğ süt desteği ödemeleri 340 milyon TL, yem bitkileri desteği 269 milyon TL, sertifikalı tohum desteği 100 milyon TL, diğer desteklemeler 167 milyon TL. Toplam 2 milyar 35 milyon TL. 

CHP, İzmir'i adeta esir almış durumda. Yaşam tarzı dediler, başı açık da var kapalı da var. Hep birlikte bu salonda AK Parti çatısı altındalar. Bizim böyle bir derdimiz yok. Kimseye bundan dolayı musallat olmadık. Ama siz musallat oldunuz. İzmirlinin iradesine ipotek koydular. 

Cumhur ittifakıyla 31 Mart'a gidiyoruz. AK Parti içeride de dışarıda da terörü kazımaya devam ediyor. Birkaçı dşıındaki büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı açıklamıştık. Bugün İzmir'deki ilçelerin adaylarını paylaşacağız. Denizli pazartesi açıklanacak. Hafta sonuna kadar aday tanıtımlarımızı tamamlamış olacağız." 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...