Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 15:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakaryalılara müjde verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde Sakaryalılara müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakaryalılara müjde verdi
recep tayyip erdoğan,sakarya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Akçay Barajı Alternatif İçme Suyu ve Hidroelektrik Santrali, Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Birileri savunma sanayisinde atılan her adımı engellemek için her türlü yalanı, iftirayı kullanmaktan çekinmiyorsa da ülkemizi bu alanda marka haline getirmeyi başardık."

''Tank palet fabrikasında yapılan işleri başından beri gururla takip ediyoruz. Onlar istese de istemese de Türkiye istiklalini ve istikbalini güvence altına alacak ve hedeflerine ulaşacaktır. Bay Kemal senin gücün bunu engellemeye yetmez. Yanındakilerinin gücü de bunu engellemeye yetmez. Siz ise illetsiniz illet. Ve Cumhur İttifakı bütün gücüyle yoluna devam ediyor.''

"Biz 19 yıldır bu ülkede eserlerimizle hizmetlerimizle yatırımlarımızla konuşuyoruz. Hiç kimsenin kökenine, inancına, meşrebine bakmadan 84 milyonun tamamını layık oldukları hizmetlere kavuşturmak için çalıştık, çalışıyoruz."

''KENDİ AŞIMIZI DA DEVREYE SOKUYORUZ''

"Bugün Avrupa'nın en gelişmiş ülkeleri dahi şu aşılar var ya aşılar, bu aşıları ücretle yapıyorlar. 50 Sterlin, 100 Euro. Bu şekilde para alarak yapıyorlar. Gelişmiş ülkeler bile salgının yol açtığı sorunlar karşısında çaresiz kalırken, biz Türkiye'yi sağlıktan gıda ve kamu güvenliğine kadar her alanda en ileriye taşıdık. Aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah yakında kendi aşımızı da devreye alıyoruz. Hiçbir yerden sinyal almadan, sırtımızı başka herhangi bir odağa dayamadan ülkemizi bugünlere getirdik, inşallah daha iyi yerlere de taşıyacağız."

SAKARYALILARA MÜJDE

"Çok yakında Sakaryamız'a da 1000 yataklı bir şehir hastanesini kazandırıyoruz. Artık Sakaryalı kardeşim Sakarya'nın civarındaki hastanelerine gitmeyecek. (Sakarya şehir hastanesi) İhalesi tamamlandı, inşallah yakında yapımına başlıyoruz.''

Şehir hastanesiyle birlikte 100 yataklı acil durum hastanesi de inşa ediyoruz."

"Sakaryalı çiftçilerimize toplam 2 milyar lira tutarında tarımsal destek sağladık."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...