Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2019 15:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit babasını aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'da şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın babasına taziyelerini iletti. Şehit babası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit babasını aradı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,,Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık,,taziye telefonu,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'da PKK/YPG'li teröristlerce şehit edilen ve bugün memleketi Kırıkkale'de toprağa verilen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın (27) babası Hamza Bozbıyık ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. 

Memleketinde toprağa verildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın 7'nci gününde Münbiç'in batısındaki Yalişli köyü mevkisinde devam eden operasyon sırasında PKK/YPG'li teröristlerce yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı taziyelerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Şehitliği'nde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın telefonundan şehidin babası Hamza Bozbıyık ile görüşme yaparak taziyelerini iletti.

 "Allah sizi başımızdan eksik etmesin"

Şehit babası Hamza Bozbıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dedi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin babaannesiyle telefonda görüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...