Tgrt Haber
23 May 2022 14:05 - Güncelleme : 23 May 2022 14:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sude Naz Akkuş’un cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Adana Gençlik Şöleni programı dönüşü kaza sonucu hayatını kaybeden Sude Akkuş’un cenazesine katıldı. Erdoğan kazanın takipçisi olacaklarını belirtirken “Otobüsteki şoför ile ilgili yargı gerekeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sude Naz Akkuş’un cenazesine katıldı
erdoğan,adana,niğde,kaza,sude naz akkuş,cenaze

AK Parti’nin Adana’daki Gençlik Şöleni’ne katıldıktan sonra Konya’ya dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs Niğde’de kaza yaptı. Kazada 3 öğrenci hayatını kaybederken 41 kişi ise yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kaza haberi sonrası Niğde’ye gitti. Bakan Soylu hastane önünde yaptığı açıklamada şoförün kaza sırasında uyuduğunu söyledi.

ERDOĞAN CENAZEYE KATILDI

Hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Sude Naz Akkuş bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kocaeli’de düzenlenen cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Erdoğan Sude'nin acılı ailesine taziyelerini sundu. Genç kızın annesi Gülşen, babası Şaban ve kardeşi Miraç Akkuş, tabut başında gözü yaşlı şekilde taziyeleri kabul etti. Sude Akkuş'un yakınlarının da ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.

Erdoğan, cenaze namazı sonrası yaptığı konuşmada, "Taliha Hanım ve Sude kızımız musalla taşında. Onları ebedi aleme, hakka uğurluyoruz. Az önce hocam zaten sizden helalliklerinizi istedi. Allah sizlerden de razı olsun" dedi.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Trafik kazasına da değinen Erdoğan, "Adana'da bizler bütün gençlerimizle çok coşkulu, heyecan dolu bir akşam yaşadık. Ertesi sabah da bu elim trafik kazasını duyduk. Rabbimden temennimiz odur ki, inşallah genç yaşta ebediyete uğurladığımız kızımız ve Taliha Hanımın mekanlarını cennet eylesin. Ailelerinize başsağlığı diliyoruz. Bunun yaşı yok, ölüme her an hazır olacağız. Sude kızımızın olduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gereken neyse bunların takibini yapıyor, yapacak ve bizler de bunun takipçisi olacağız. Bunu takipsiz bırakmayız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sude Naz Akkuş’un cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sude Naz Akkuş’un cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sude Naz Akkuş’un cenazesine katıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...