Tgrt Haber
11 Ocak 2015 20:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Valisi'ni aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da HES şantiyesinde meydana gelen çığın altında kalan 4 işçiyi arama çalışmaları hakkında bir dizi telefon görüşmesi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Valisi'ni aradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Valisi, hes, şantiye, çığ,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali (HES) şantiyesinde meydana gelen çığın altında kalan 4 işçiyi arama çalışmaları hakkında bir dizi telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, felaketin yaşandığı andan itibaren konuyla yakından ilgilenen Erdoğan, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile telefonda görüştü.Erdoğan'ın, Çaykara ilçesi Kavlatan mevkisindeki bir özel işletmenin HES tüneli girişinde çığ altında kalan 4 işçiyi bulma amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...