Tgrt Haber
25 Nisan 2019 12:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu tokalaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) kuruluş yıl dönümü töreninde buluştu. İki isim, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Ankara Çubuk'ta düzenlenen saldırıdan sonra ilk kez bir araya geldi. Cumhurbaşklanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu tören öncesi tokalaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu tokalaştı
recep tayyip erdoğan,kemal kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'taki saldırının ardından ilk kez bir araya geldi.

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 57. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona girdiğinde tüm protokoldekilerle birlikte Kılıçdaroğlu ile de tokalaştı. İki isim arasında bir sohbet olmadı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara’da katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramıştı. Kalabalık bir grubun saldırısına maruz kalan Kılıçdaroğlu, götürüldüğü evden 1.5 saat sonra çıkartılmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...