Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 15:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yalan siyasetine gençlerimizi alet ediyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Gençlerin yalan ve iftira siyasetine alet edildiğini söyleyen Erdoğan, "Sizlerden sabırla, yılmadan inandığınız değerler uğruna mücadele etmenizi istiyorum" diyerek çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yalan siyasetine gençlerimizi alet ediyorlar
recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan Türkiye Gençlik Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Sizlerin vasıtasıyla ülkemizin dört bir köşesindeki gençlere selamlarımı gönderiyorum. Dün 26.'ncı yıldönümünü andığımız Srebrenitsa Soykırımı'nda Boşnak kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. 26 yıla rağmen vahşice katledilen 8 bin 372 kardeşimizin yarası yüreğimizi kanatmaya devam ediyor.

Avrupa'sından Kanada'sına her fırsatta bize insan hakları, demokrasi, özgürlük nasihati verenlerin tarihindeki utanç lekeleri, birer birer ortaya dökülüyor.

''YALAN SİYASETİNE GENÇLERİMİZİ ALET EDİYORLAR''

Bazı grupların kendi kafalarına göre yapılan genç tanımları milyonlarca insanı yaftalıyor. Önceki hafta üniversite sınavı öncesinde olduğu gibi hiç çekinmeden yalan siyasetine gençlerimizi alet ediyorlar. Ne olacak bu gençlerin hali diyerek sürekli şikayet edenlere inat bizim gençlerimiz okuyor araştırıyor, Türkiye'yi ve dünyayı takip ediyor. Geleceğe kendilerini en güzel şekilde hazırlıyor. Gençlerle her buluşmamızda ülkenin geleceğine dair umutlarımız artıyor. Ben sizlerden ümitliyim ve sizler evelallah ülkemizin geleceğini farklı şekilde hem inşa hem de ihya edeceksiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yalan siyasetine gençlerimizi alet ediyorlar

''HER BİR GENCİN MESULİYETİNİ YÜREĞİMİZDE TAŞIYORUZ''

Hangi sebeple olursa olsun, ulaşamadığımız, elinden tutamadığımız her bir gencimizin mesuliyetini yüreğimizde taşıyoruz. Gençlerin kanı üzerinden kendilerine ikbal devşirmeye çalışanlara 19 yıldır fırsat vermedik, bundan sonra da fırsat vermeyeceğiz. Tek bir gencimizin dahi heba olmasına, terörün vahşi dişlileri arasında yitip gitmesine gönlümüz razı değil.

GENÇLERE DİKKAT ÇEKEN ÇAĞRI

Biz son 35 yıldır binlerce evladını bölücü teröre kurban vermiş bir toplumuz. Tek bir gencimizin dahi heba olmasına gönlümüz razı değildir. Ulaşamadığımız her bir gencimizin mesuliyetini yüreğimizde taşıyoruz. Gençlerin kanı üzerinden kendilerine ikbal devşirmeye çalışanlara 19 yıldır fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Sizlerden sadece hedeflerinize odaklanmanızı istiyorum. Her biriniz inşallah çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Bilimde, sanatta, sporda, teknolojide çığır açacak projelere inşallah sizler imza atacaksınız. Sizlerden sabırla, yılmadan inandığınız değerler uğruna mücadele etmenizi istiyorum. Çanakkale Zaferi'nden 15 Temmuz destanına kadar her yerde siz vardınız, inşallah bundan sonraki destanları da siz yazacaksınız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...