Tgrt Haber
15 Mart 2019 15:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni Zelanda'daki terör saldırısında 3 Türk yaralandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda'daki iki camiye yönelik terör saldırısında 3 Türk'ün yaralandığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni Zelanda'daki terör saldırısında 3 Türk yaralandı
cumhurbaşkanı,erdoğan,ak parti,gaziantep

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkın delikanlıca kim kiminle ittifak halinde, kim kimin belediye başkan adayını destekliyor, kim kimin belediye meclis üyelerini kendi listesinden gösteriyor söyleyin." dedi. 

Mansur Yavaş'la ilgili iddialara ilişkin Erdoğan, "Bütün belgeler ortaya döküldü, artık gizleyecek hiçbir şeyleri kalmadı." ifadesini kullandı.

'Yeni Zelanda'da 3 Türk yaralandı'

Yeni Zelanda'daki iki camiye yönelik terör saldırısında 3 Türk'ün yaralandığını belirten Erdoğan, "Bu katil bildiri yayınlamış, tüm Müslümanlarla birlikte ülkemizi, milletimizi, şahsımı da hedef alıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in başındaki soyguncu var ya, yargılanan var ya, her türlü yolsuzluktan yargılanan bir Başbakanları var ya, onun oğlu da 'İstanbul, Bizans'ın başkenti bir Hristiyan şehridir' diye tweet atıyor. Be ahlaksız, siz Filistin'in tamamını işgal ettiniz." diye konuştu.

Erdoğan, "Kökeni, inancı, meşrebi ne olursa olsun günahsız her masum insanın ölümüne karşı aynı ilkeli duruşu sergileyeceğiz." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...