Tgrt Haber
15 Ekim 2022 11:53 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 20:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bartın'daki patlamayla ilgili açıklama: En ufak ihmal karşılıksız bırakılmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'da meydana gelen ve 40 işçinin hayatını kaybettiği maden patlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bölgedeki çalışmaların aralıksız şekilde sürdüğünün kaydeden Erdoğan, adli makamların olayı tüm boyutlarıyla soruşturacağını ve en ufak bir ihmali dahi karşılıksız bırakmayacaklarının mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bartın'daki patlamayla ilgili açıklama: En ufak ihmal karşılıksız bırakılmayacak
Bartın,maden ocağı,patlama,Erdoğan

Türkiye dün Bartın'ın Amasra ilçesindeki Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait bir maden ocağında meydana gelen patlamaya ağlıyor. Şu ana kadar 40 can kaybının yaşandığı bildirilen patlamanın ilk belirlemelere göre, grizu patlamasından kaynaklandığı bildirildi.

Yaşanan elim olayın ardından Bartın'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bartın’ımızda meydana gelen maden kazası sonrası derhâl başlatılan çalışmalar birçok kuruluşumuzun ve sahadaki bakanlarımızın katılımıyla, aralıksız şekilde sürmektedir.

Adli makamlarımız canımızı, ciğerimizi yakan bu elim hadiseyi tüm boyutlarıyla soruşturacak, en ufak bir ihmali dahi karşılıksız bırakmayacaktır. Ben de birazdan Bartın’a doğru yola çıkacak ve tüm çalışmalara yerinde vaziyet edeceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Staj Sigortası15 Ekim 2022 12:27

Mobilya atölyesinde üzerine sunta devrilen 17 yaşında stajyer öğrenci hayatını kaybedebilir, fakat yaşayan madurlar sigortalı sayılamaz! Bu nedenle de EYT’ li olamaz. Artık Staj Sigortası başlangıç sayılmalı ve maduriyet giderilmeli…

Sonraki Haber Yükleniyor...