Tgrt Haber
13 Kasım 2021 14:09

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye telefonu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Gül'ün ziyaret ettiği Can Göktuğ Boz tarafından vahşice öldürülen Başak Cengiz'in anne ve babasıyla telefonda görüşerek aileye başsağlığı ve sabır diledi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye telefonu
erdoğan,başak cengiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Gül'ün ziyaret ettiği Başak Cengiz'in anne ve babasıyla telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan aileye başsağlığı ve sabır diledi.

İstanbul’daki iş seyahati sırasında akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kişinin samuray kılıçlı saldırısına uğrayıp hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz, ülke gündeminde deprem etkisi yaptı. Tüm Türkiye'nin ağladığı Cengiz'in ailesine 83 milyon sahip çıktı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, İstanbul’da kılıçlı saldırganın kurbanı olan Başak Cengiz’in Ankara’da ikamet eden ailesini ziyaret etti, başsağlığı diledi. Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da aileyle telefonda görüşerek, taziyelerini iletti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye telefonu
Abdulhamit Gül, Cengiz ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

SON MESAJI YÜREKLERİ DAĞLADI

Ankara'da yaşayan 28 yaşındaki mimar Başak Cengiz, işi gereği gittiği İstanbul'da psikolojisi bozuk olduğu ileri sürülen Can Göktuğ B.'nin samuray kılıçlı saldırı sonucu vahşice katledildi. Zanlı kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanırken, genç mimarın cenazesi memleketi Ankara'da dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye telefonu

Yenimahalle’de yaşayan genç kızın ailesi taziyeleri evlerinde kabul ederken, Cengiz’in komşusu Sevtap Acar Cengiz ile yaptıkları son konuşmaları gösterdi. Acar ile Cengiz’in bir sosyal medya uygulaması üzerinden yaptıkları konuşmada düğün hakkında mesajlaşırken Acar’ın “Düğünün ne zaman?” sorusu üzerine Cengiz’in düğününü bahar ayında yapacağını söylediği görüldü. Mesajları gören Cengiz ailesi ve taziyeye gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...