Tgrt Haber
08 Aralık 2018 15:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsü tepkisi: Sen kimsin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'da başörtüsü serbestisinin iptaline ilişkin başvuruyla ilgili konuştu. Erdoğan; "Her şey yasalarla bir yere oturtulmuşken sana ne oluyor da bunlara aykırı bir şekilde uygulamanın iptalini istiyorsun" diyerek Danıştay savcısına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsü tepkisi: Sen kimsin?
cumhurbaşakanı erdoğan,başörtüsü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap etti.

"BİR SAVCI ÇIKMIŞ, SEN KİMSİN YA?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Ülkemizi yıllarca gereksiz yere meşgul eden başörtü meselesinde böyle bir anlayışın izlerini görüyoruz. Başı açık başı örtülü ayrımını kaldırdık. Bugün artık tüm kurumlarda hanım kardeşlerimiz nasıl istiyorlarsa öyle giyiniyor. Bir savcı çıkmış, sen kimsin ya? Her şey yasalarla bir yere oturtulmuşken sana ne oluyor da bunlara aykırı bir şekilde uygulamanın iptalini istiyorsun. Bunlar eski Türkiye'den kalma ürünler. Danıştay'ın ilgili dairesi bunu boşa çıkardı. Bu tartışmayı yeniden açmanın kime ne faydası var?' şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...