Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2021 15:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Kız Çocukları Günü' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları mesajı dolayısıyla kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Evlatlarımız bizim her şeyimiz. Her şey onlara daha güzel bir gelecek sunmak için…" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Kız Çocukları Günü' paylaşımı
kız çocukları günü,cumhurbaşkanı,erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla, kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaptı. 

Dünya Kız Çocukları Günü'nü çekilen fotoğraflardan oluşan bir GİF ile kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Evlatlarımız bizim her şeyimiz. Her şey onlara daha güzel bir gelecek sunmak için…" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Kız Çocukları Günü' paylaşımı

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ NEDİR?  

Dünya Kız Çocukları Günü, 2012 yılından bu yana her yıl 11 Ekim kutlanır. Dünya çapında herkesin farkındalık oluşturmaya katkı sağlamak amacıyla çeşitli paylaşımlar yaptığı Dünya Kız Çocukları günü; eğitim hakkı, beslenme, yasal haklar, kadına yönelik şiddet ve zorla evlilik konularında toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamak amacıyla kutlanır. Kız çocuklarının cinsiyetlerinden ötürü maruz kaldıkları eşitsizliği hatırlatmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanır.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...