Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2019 20:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mansur Yavaş açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan TGRT Haber, TGRT EU, TGRT Belgesel, TGRT FM ve İhlas Haber Ajansı’ndan ortak yayınlanan Seçim Özel programında Mansur Yavaş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mansur Yavaş açıklaması
cumhurbaşkanı erdoğan,tgrt haber,batuhan yaşar,mansur yavaş,seçim özel

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Mansur Yavaş, Belediye başkanlığını Ankara'da yapacak kapasitede biri değil. Bizim adayımız 5 dönem Kayseri gibi bir büyükşehirde belediye başkanlığı yürüttü, Çevre ve Şehircilik Bakanı yaptı. Mansur Yavaş'ın sahte senet yazma gibi kesinleşmiş durumu var. Öncesi ve sonrasında da durumu belli değil. Seçimden sonra bu senet olayı ile ilgili gereken yapılır. Yavaş ayrıca vergi kaçakcısı Maliye Bakanlığı'nda kayıtları var. Düşünün bizim sözümüz senet demekle bu işi savuşturamazsınız. Bunun hesabını Kemal Kılıçdaroğlu veremez, sabah akşam yalan söylüyor. Benim hakkında 'Man adası' iddiasını yargı çürüttü, Kılıçdaroğlu'nu para cezasına mahkum etti. Gelen para cezasını Şehitler Vakfı'na bağışlayacağız. Mehmet Özhaseki bey ile bu yarışı biz önde kazanacağız" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...