Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2016 00:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Muharrem' tweeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem Ayı dolayısıyla Twitter adresinden mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Muharrem' tweeti
erdoğan, muharrem ayı, mesaj,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem Ayı vesilesiyle Twitter hesabından bir mesaj yayımladı ve Muharrem Ayı'nı kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yayımladığı mesajda; "Muharrem ayının milletimiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ehl-i beytin tüm mensuplarını, hassaten şehit Hazreti Hüseyin'i hürmetle, rahmetle yâd ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Muharrem İftarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Muharrem İftarı verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen iftara, Başbakan Binali Yıldırım, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun ve Prof. Dr. Hüseyin Hatemi de katıldı.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Muharrem ayının milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ehl-i beytin tüm mensuplarını, hassaten şehit Hazreti Hüseyin'i hürmetle, rahmetle yad ediyorum." ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...